Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:
Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Reklám

Névnapok
Ma 2018. 1. 22, hétfő, Vince napja van.
Holnap Zelma napja lesz.
FaceBook
Látogatók a weboldaladra
Kattanj.hu
Jogi nyilatkozat
A Felhő c. képet készítette Dave Wicks.

Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-61001/2012.
Talált tárgy portál
semmi sincs veszve
Twitter követő
Megosztás
Adatvédelmi és jogi nyilatkozat
A weboldal célja, hogy segítséget nyújtson elvesztett tárgyak, értékek, dolgok, háziállatok és egyéb értékek jogos tulajdonosukhoz történő visszajuttatásához, összehozza az elvesztőt és a becsületes megtalálót.

A talált tárgy portál használatával Ön elismeri, hogy a nyilatkozatban foglaltakat megismerte és elfogadja. Regisztrált felhasználó csak 13 évet betöltött, személy lehet, a regisztrációjával Ön elismeri, hogy ennek a feltételnek eleget tesz.
A weboldal használata nem kötött regisztrációhoz, de bizonyos funkciók használata csak regisztráció megléte esetén biztosított.

Az adatkezelés célja
A regisztráció során kötelezően megadandó adatok a felhasználónév, jelszó, e-mail cím. Ezen adatok a regisztráció sikerességéhez szükségesek. A regisztrált személy köteles megőrizni az oldalra történő belépéshez szükséges adatait, ennek elvesztéséből, vagy más, illetéktelen személyhez jutásából eredő károkért a szolgáltató felelősséget nem vállal.
A regisztráció során megadott adatokat harmadik fél részére a szolgáltató, a bűncselekmények üldözésére hatáskörrel rendelkező szervezeteket leszámítva nem adja át, abból statisztikákat nem készít. A weboldalon a regisztrált és nem regisztrált felhasználók látogatásait különféle számlálókkal mérjük, ezek egyéni azonosításra alkalmatlan eredményeit a portál fejlesztéséhez figyelembe vesszük.

Az adatkezelés időtartama
A regisztrációban tárolt adatokat a weboldal működésének idejéig, megőrizzük, a regisztrált személy kérheti regisztrációja törlését.
A szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy regisztrációt elutasítson, amennyiben a regisztráció a weboldal tartalmával összeegyeztethetetlen adatokat tartalmaz, vagy töröljön ha a regisztrált személy ilyen jellegű tartalmat helyez el a weboldalon.

A weboldal használatával kapcsolatos egyéb szabályok
A honlap biztonságos működésének megsértése polgári vagy büntetőjogi felelősségre vonást von maga után. Felhasználó ennek tudomásulvételével kijelenti, hogy tartózkodik minden olyan eszköz, szoftver vagy eljárás alkalmazásától, amely alkalmas lehet a honlap rendeltetésszerű működésének megzavarására, vagy lehetetlenné tételére.
A Felhasználók a weboldalon elhelyezett tartalmaik vonatkozásában korlátlan - a többszörözés, átdolgozás, nyilvánossághoz közvetítés, nyilvános előadás és a terjesztés jogát is magában foglaló - felhasználási jogot adnak a Szolgáltató részére.
A weboldalon elhelyezett tartalmak a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználhatóak.
A Felhasználó kizárólagos felelősséggel tartozik bárminemű jogsértésért, közvetlen vagy közvetett kárért, melyet a weboldalon elhelyezett tartalommal okoz.
I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge. I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge.
Dátum / Idõ
 
Szavazás


Hogyan talált rá a talált tárgy oldalra?Internetes keresőben

Véletlenül

Ismerősöm ajánlotta

Másik portálon hivatkozásként

Egyéb módon

Keresés Talált tárgy portál
Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


admin - 25 júl : 13:59
Kedves Találók!
Feltétlenül olvassák el a jobb felső sarokban a PTK és a BTK találásra vonatkozó szabályait!
admin - 07 aug : 12:02
Most érkeznek az e-mailek
admin - 24 júl : 13:48
Kedves Látogatók! Sajnos az e-maileket megint nem kapom meg, így késhetnek a regisztrációk és a hír kikerülések. Ha lehetséges az új hírekről kérek értesítést a bfimre@gmail.com címre.
admin - 25 ápr : 10:31
Kedves Látogató!
Spamrobotokkal való harc jegyében sajnos a regisztrációt ellenőrzés alá kellett vonni, csak admin joggal lehet aktiválni. Ráadásul az ezzel, illetve hírbeküldéssel kapcsolatos e-maileket sem kaptam meg napokig. Javasolnám a fészbuk oldalunkon is elhelyezni és osztani a hirdetéseket, ahogy tudok, természetesen ránézek az oldalra.
admin - 29 jún : 07:53
Tisztelt hír beküldők! Talált, elvesztett tárgyak hír beküldésénél a cím mező a hír címe, nem a beküldő lakcíme.
admin - 31 dec : 15:10
Boldog, érték elvesztés mentes, vagy megtalálásos új évet kívánok minden kedves ide látogatónak! Fodor Imre szerk.
admin - 26 dec : 15:01
Tisztelt Látogató, kérem/kérlek FaceBookon, Iwiwen, Twitteren stb helyeken ossza/oszd meg az oldalt. Köszönöm.
admin - 17 júl : 22:13
Létrehoztam az oldallal kapcsolatos fórumot. Előre is köszönök minden
javaslatot, ötletet az oldal jobbá, népszerűbbé, hasznosabbá tételére.
admin - 19 jún : 20:52
Kedves Látogató!
Az elveszett, talált tárgyakhoz kép is csatolható, jelenleg csak regisztrált felhasználóknak.
admin - 25 ápr : 20:56
Kedves Látogató! Kérlek, ajánld az oldalt, mert másoknak is szüksége lehet rá. Weblap tulajdonosoknak link-, vagy bannercserét ajánlok.

Számláló